NOV-Najaarscongres 2024

Donderdag 3 oktober
Papendal, Arnhem

NOV-Najaarscongres 2024

Welkom op de website van het NOV-Najaarscongres 2024! Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor ons jaarlijkse evenement, dat dit jaar plaatsvindt op donderdag 3 oktober in Papendal, Arnhem. Het NOV-Najaarscongres 2024 is dé plek waar professionals, onderzoekers en enthousiastelingen samenkomen om kennis te delen, te netwerken en de nieuwste trends en innovaties te ontdekken.

Tijdens dit congres kunt u genieten van inspirerende keynote sprekers, parallel sessies en waardevolle netwerkgelegenheden. Met een uitgebreid programma vol deskundige sprekers en actuele onderwerpen belooft het NOV-Najaarscongres 2024 een onvergetelijke ervaring te worden.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een uniek evenement dat uw horizon zal verbreden en nieuwe inzichten zal bieden in ons vakgebied. Meld u vandaag nog aan en verzeker uzelf van een plek op het NOV-Najaarscongres 2024!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen een inspirerende en leerzame dag te beleven. Tot ziens op donderdag 3 oktober in Arnhem!

Doelgroep
Orthopedisch chirurgen, a(n)iossen orthopedie, PA en VS orthopedie, onderzoekers en andere medische professionals.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor het NOV-Najaarscongres 2024 nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Veelgestelde vragen

Bekijk al onze veelgestelde vragen over het congres over onder andere algemene informatie, registratie, locatie en programma.

Bezoek deze website en klik op de registratie button. U komt dan direct in de online inschrijfmodule. Doorloop de verschillende stappen en u ontvangt een automatische bevestiging van inschrijving. Het secretariaat zal u de finale bevestiging toesturen, na controle van uw registratie.

U kunt een verzoek tot het aanmelden van een groep vanaf 5 personen sturen aan registrations@congresscare.com.

Online aanmelden kan tot een dag voorafgaand aan het congres.

Let op, aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst op datum en daarbij geldt vol=vol.