arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Diner met feestavond NOV 125 jaar

Donderdag 5 oktober 2023

NEON PARTY

Wilt u zich alleen voor het diner met feestavond op donderdag 5 oktober aanmelden? Dan kan dat via onderstaande link. De eigen bijdrage voor het diner met feestavond op donderdag 5 oktober bedraagt
EUR 115 per persoon. Het diner start om 19:00 in de zaal Staal van het WTC Rotterdam. Het feest zal rond 00:00 uur eindigen.

Start dinerbuffet 19:00 uur in de zaal Staal van het WTC Rotterdam.
Eindtijd 00:00 uur. 

THEMA FEESTAVOND NEON PARTY

Tijdsplanning
19:00 – 21:00 Diner buffet
21:00 – 24:00 DDD Dynamic

 

Zaal Staal

DDD DYNAMIC

DDD Dynamic is een combinatie van DJ NATTAL met twee artiesten. De drie dames weten exact hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn!

Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze feestavond helemaal compleet. Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

DJ NATTAL
DJ Nattal is een veelzijdig multitalent! Haar DJ-carriere maakte een vliegende start! Ze was onder andere te zien in de online spin-off van Expeditie Robinson -Road to Robinson- op YouTube, geproduceerd door RTL basecamp, was ze te gast in Koffietijd, schopte ze het tot de battles in ‘The Voice of Holland’ en stond Nattal in de finale van ‘Beat the Best’. DJ Nattal mixt alles live en kan daarnaast ook nog eens prachtig zingen. Dat belooft dus iets heel moois voor een spetterende feestavond.

DJ Nattal draait het liefst Funky, Jackin en Deep House, oude en nieuwe hits in een verrassend jasje met een lekkere groovy beat. Daarnaast draait ze commercieel, Top 40, Dance en House, want ook deze stijlen beheerst ze tot in de puntjes. Van een muzikale omlijsting tijdens een borrel of receptie tot diepe beats in een club, alles is mogelijk; van specifiek tot volledig all-round!

DDD DYNAMIC

Wat doe je aan op een neon party?

Naast decoratie, de ruimte en verlichting is de kleding van je gasten erg belangrijk. Het is daarom goed om na te denken over de dresscode die je jouw gasten meegeeft. Het is algemeen wel bekend dat fluorescerende en witte kleding zoals een overhemd, broek en stropdas al een mooi effect geven.

Met fluorescerende of witte kleding, neon brillen, glow sticks en bodypaint ben je helemaal klaar voor een te gekke neon party!

Mocht u iets willen aanschaffen ga dan naar:  Neon feestje, blacklight deco & breaklights | Eventlights
Hier verkopen ze een breed scala aan neon attributen.  Ook zullen er materialen worden uitgedeeld tijdens het feest.